Oplev MOLSLINJEN

Start din rejse her

Konkurrence- tid!

Konkurrence- tid!

Deltag og vind her

Bette bil? Bette pris

Nu kan du og din lillebitte bil sejle over Kattegat fra blot 99 kroner. Det gælder for biler med en længde på maksimalt 3,75 meter.

De billige billetter kan bookes her på hjemmesiden eller i appen. Du skal blot huske at vælge ”lille bil”, når du booker.

Obs. Er du i tvivl om du har en lillebitte bil? Så gå ind på Google og søg efter din bilmodels længde.

Kombardo!

Book billet fra 99 kroner

Undgå køerne på motorvejen og vind!

Sejl udenom køerne på motorvejen og skyd genvej med MOLSLINJENs hurtigfærger over Kattegat.

I stedet for at bruge tiden på landevejene kan du nyde en velfortjent pause ombord, hvor du kan slappe af, nyde den gode udsigt eller snuppe en bid mad.

Og nu kan du ovenikøbet vinde en lækker Kombardo Burgermenu ved at deltage i MOLSLINJENs hurtigskrab! For at vinde skal du skrabe tre ens hurtigfærger.

Vi udlodder hele 210 Kombardo Burgermenuer med sprøde fritter og valgfri sodavand, og er heldet ikke med dig i første omgang, så bare rolig! Du får nemlig en ny chance hver dag indtil den 23. oktober.

Så skal du være en af de heldige vindere af en gratis Kombardo Burgermenu til din næste rejse med hurtigfærgerne? Så skynd dig at deltage nu!

Spil med her

Ohøj, ny havn i sigte!

Den 11. november 2020 flytter MOLSLINJEN ind på den helt nye færgeterminal på Østhavnen i Aarhus.

Flytningen til den nye færgeterminal betyder, at det bliver endnu nemmere for dig at tage turen med hurtigfærgerne over Kattegat!

Vi har samlet alt det du skal vide om den nye havn lige her, hvor du blandt andet kan finde information om, hvordan du finder frem og hvad flytningen betyder for dig.

Vi glæder os til snart at byde dig velkommen fra den nye færgeterminal på Østhavnen!

Kombardo!

Læs mere

Delbart, fuld fleksibilitet & frihed

Med MOLSLINJENs populære booking app, kan du nu tilføje, administrere og rejse på dit business-turkort direkte fra appen.

Løber du tør for ture, kan du nemt købe et nyt eller fylde dit gamle kort op, og når du skal rejse, scanner du blot turkortets stregkode i automaten.

Når du køber et business-turkort, sparer du flere penge jo flere klip du køber. Turkortet er også delevenligt og er dermed den perfekte løsning for dig og dine kollegaer, som ønsker fuld fleksibilitet.

Med dit Business BlueClass turkort på appen får du fuld fleksibilitet og frihed til dine fremtidige rejser. 

Hent appen til iOS og Android og tilføj dit turkort her.

Hent app

Sejl trygt med MOLSLINJEN

Rejselysten er tilbage, og det betyder, at der kommer flere gæster med færgerne – men det betyder ikke, at færgerne fyldes op. 

Ombord gør vi meget rent og spritter af. Samtidig har vi sat skilte op, der skal minde om at vise hensyn til de andre rejsende på overfarten, så alle får en god og tryg rejse. 

Derfor beder vi også alle vores gæster om, at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og de generelle råd for at forebygge smitte samt tage hensyn til de andre rejsende på overfarten.

Kombardo!

Læs mere her

BARISTA’S COFFEE SHOP

Hos BARISTA’S COFFEE SHOP finder du både luksuskaffe- og te, lækkert bagværk og søde fristelser af høj kvalitet.

Glæd dig til at varme dig på en kaffeoplevelse fuld af kvalitet, bæredygtighed og forkælelse på vores tre hurtigfærger. 

 

Læs mere, og se menukort

VIGTIG INFORMATION OM OPHOLD PÅ VOGNDÆKKET

Har du et særligt beskyttelsesbehov i forhold til COVID-19, er det undtagelsesvist muligt at opholde sig i bilen under overfarten.

Du kan blive i bilen, hvis du er syg, er smittet med COVID-19 eller er i en særlig risikogruppe på grund af helbred eller alder.

Læs mere her

Nummerpladen finder dit Business Blueclass-Turkort

Når din nummerplade er tilknyttet et turkort, kan du i automaten på havnen vælge muligheden: ”Business: Betal med Turkort”. Automaten scanner bilens nummerplade, finder dit turkort og trækker automatisk en tur på kortet. Er din nummerplade tilknyttet flere Turkort, kan du selv vælge, hvilket turen skal trækkes på.

Sådan tilknytter du nummerpladen til turkortet:

  1. Log ind på hjemmesiden med dit 19-cifrede kortnummer, der står øverst på kvitteringen
  2. Tryk for knappen ”Tilføj nummerplader”
  3. Skriv nummerpladen på den eller de nummerplader, du rejser med.

Så er du klar til at checke ind i havnen – helt uden kvittering.

Log ind på dit turkort