Oplev MOLSLINJEN

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord

Oplev MOLSLINJEN

Velkommen ombord

MOLSLINJEN sejler med verdens største hurtigfærger på ruterne Odden-Ebeltoft og Odden-Aarhus. 

Sidste år bød vi velkommen til næsten 3 millioner gæster - skal du også med?

Hver gang du rejser med MOLSLINJEN sparer du 200 kilometer på landevejene mellem Sjælland og Jylland. 

Ombord kan du give hele familien en pause fra bilen, og mens du kan slå benene op og nyde havudsigten med en friskbrygget kop kaffe fra BARISTA'S COFFEE SHOP, kan børnene gå på opdagelse ombord på verdens største hurtigfærger.

Til de sultne gæster byder vores Proviant og Restaurant ombord på et varieret menukort for enhver smag og alder.

Kombardo! - vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!

Luksus-kaffebar til søs

Besøg BARISTA'S COFFEE SHOP ombord!

På MOLSLINJENs hurtigfærger finder du kaffebaren BARISTA’S COFFEE SHOP.

I BARISTA’S COFFEE SHOP er kaffe ikke bare kaffe. Kvalitet, bæredygtighed og forkælelse er tænkt ind i alle dele af kaffeoplevelsen - fra plantningen af kaffetræet i Tanzania til den miljørigtige kop, du får serveret den dampende kaffe i.  

I kaffebaren kan du både få luksuskaffe, luksuste, lækkert bagværk og søde fristelser. Prøv for eksempel en cremet Caffé Latte eller den velduftende Mermaid Te med havtorn – begge drikke gør sig godt i selskab med kaffebarens sprøde og velsmagende croissant.   

Se menukortet her

 • Unik og bæredygtig kaffe

  Alle kaffedrikke er brygget på bønner fra det unikke Kifaru Coffee, dyrket i frugtbar vulkanjord på den danskejede kaffefarm Shangri-La Estate i Tanzania. Kifaru Coffee bærer den fornemme certificering Rainforest Alliance, som er din garanti for, at kaffen er dyrket med yderste omtanke for både miljø, natur, dyr og mennesker.
 • Forkælelse til tedrikkeren

  I BARISTA’S COFFEE SHOP er teen også noget særligt. Teblandingerne kommer fra danske Østerlandsk Tehus, som har 130 års erfaring i at lave fantastiske smagssammensætninger.
  Alle teposer er lavet af det biologisk nedbrydelige materiale PLA, der er bioplast baseret på planter.
 • Miljørigtig emballage

  I kaffebaren er alle kopper, låg, servietter bestik og plasticbægre lavet af bæredygtige materialer. Koppernes inderbelægning er lavet af kartoffelstivelse, lågene består af naturmateriale fra sukkerrør og plastbægre er lavet af det bionedbrydelige materiale PLA.

se fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Se MOLSLINJENs smiley-rapporter fra fødevarestyrelsen her.

Kombardo!

Slip børnene løs

En rejse skal være en god oplevelse for hele familien. Så ta' hurtigfærgen og lad børnene gå på opdagelse ombord på verdens største hurtigfærger.

 • Legerum & biograf

  Lad de yngste tumle lidt og nyde pausen fra bagsædet. På Express-færgerne er der også biograf med sjove film for de lidt større børn
 • Højstole

  Lån en stol til de mindste børn, så hele familien sidder godt ved bordet.
 • Sunde snacks

  Vi har både slik og softice til de søde stunder, men vi har også frugt og sunde snacks til kun 10 kroner.
 • Fri WiFi

  Der er gratis wifi på alle hurtigfærgerne, så der kan spilles, opdateres og postes af hjertens lyst.
  Find 'MOLSLINJEN Fri Internet' og log på.
 • Puslerum

  Når enden er god, er alting godt. Vi har puslepladser om bord, så vores yngste gæster også husker turen for noget godt.
 • Microovn

  Vi har microovne på alle færgerne, som du frit kan bruge, hvis du har en flaske eller lidt babymad, der lige skal varmes.

Oplev MOLSLINJEN

Kom godt ombord

Ta' dyrene med

Giv dine kæledyr og dig selv en pause fra motorvejen og tag Danmarks bedste genvej, mens I alle kan slappe af ombord!

Hunde skal være i snor, mens katte skal være i transportkasse om bord på færgen, og må af hygiejnemæssige årsager ikke medbringes i Restauranten og Business Loungen. I er velkomne til at benytte et af de særligt reserverede kæledyrsborde i Provianten, hvor I kan få betjening som i Restauranten.

Oplevelser med rabat

Få rabat på store oplevelser

Fordele med MOLSLINJEN

Friheden er for alle

Nu kan I få en hyggelig dag for hele familien med MOLSLINJEN og Tivoli Friheden. Du får 20 % på entré og turbånd i Tivoli Friheden, hvis du viser din færgebillet i indgangen senest syv dage efter din rejse. Tilbuddet gælder for op til fem personer.

I Tivoli Friheden kan du hver sæson opleve en række af de store danske kunstnere, når dørene åbnes til Fed Fredagskoncerter på Friluftsscenen. Der vil også være underholdning for de små, når DR’s kendte ansigter besøger parken.

Besøg Tivoli Friheden

Samarbejder

Få rabat på store oplevelser!

Oplev Danmark

Sejl afsted til skønne oplevelser

Dejlige Danmark

Vores nationalsang kunne ikke begynde bedre end med ordene ”Der er et yndigt land”.

Danmarks 8.750 km kystlinje omkranser byer, bakker og skove, og giver os adgang til havet og vores mere end 1.400 øer. Fra Christiansø og Bornholm i øst til Fanø i vest venter der store oplevelser for opdagelsesrejsende i alle aldre.

Sejl på eventyr i Danmark – oplevelserne venter derude!

Oplev Fanø

Fanø byder på vesterhav, brede sandstrande og store naturoplevelser. Øen er en del af nationalpark Vadehavet som er optaget på UNESCO’s verdensarv liste – Fanø er dermed et stykke dansk natur og kulturarv som skal opleves!

Øen har sin helt egen charme, og landsbyen Sønderho er da også kåret som Danmarks smukkeste landsby med sine gamle bygninger helt tilbage fra 1800 tallet. Her kan du også opleve øens helt særlige Fanø musik som i følgeskab af traditionel dans, lever i bedste velgående.

På Fanø er der oplevelser for alle og aktiviteterne rammer bredt – du kan opleve alt fra sælsafari, kite-buggy, ridning på stranden, museumsbesøg og meget mere! Læs mere her, om alle de oplevelser Fanø har at byde på.

Kunne du tænke dig at opleve Fanø, så klik på linket herunder.

Oplev Fanø

Oplev Langeland

Langeland har hele 141 km kyst og Adam Oehlenschläger befandt sig da også på Stengade strand, da han skrev den velkendte linje ”Nær salten Østerstrand”.

Langeland byder på ægte danske natur og kultur oplevelser. Specielt er øen kendt for dens hatbakker. Dem findes der hele 700 styks af fordelt på hele øen. Og finder du hatbakken ”Ørnehøj” kan du herfra se alle øen’s vilde heste, der lever helt frit på Langeland. Af andre populære aktiviteter kan et besøg på Langelandsfortet og Tranekær slot nævnes.

Langeland byder på masser af overnatningsmuligheder, og du kan finde alt fra campingpladser og badehoteller til et mere luksuriøst ophold på Skrøbelev Gods. Læs mere om dine overnatningsmuligheder og Langeland her.

Kunne du tænke dig at opleve Langeland, så klik på linket herunder.

Oplev Langeland

Oplev Lolland

Et besøg på Lolland-falster byder på mange muligheder. Her er alt lige fra kulturelle oplevelser til fysiske aktiviteter.

Langs den ca. 600 km lange kyst kan du dyrke alle former for vandsportsaktiviteter. Derudover kan du også fra den nordlollandske kyst besøge øerne Askø-Lilleø, Femø og Fejø. Fortrækker du at blive på øen kan du arrangere en guidet tur til naturparkerne Nakskov Fjord og Maribøsøerne og få indsigt i alt fra dyreliv og historiske monumenter til cykle- og vandreruter.

Oplev Lolland-Falsters historie helt tæt på og besøg øens mange slotte og herregårde, hvor nogle af dem også tilbyder unikke overnatningsmuligheder. Eller lej et sommerhus i et af Danmarks bedst kendte sommerhus byer, Marielyst. Læs mere om Lolland-Falster og de mange muligheder her.

Kunne du tænke dig at opleve Lolland, så klik på linket herunder.

Oplev Lolland

Oplev Als

På Als kan du nyde velfortjent afslapning eller have det sjovt. Als byder på skove, søer, strande og fantastisk dyreliv, som er perfekt til vandreture, cykelture og ture i bil. Øen er derfor er især kendt som et paradis for naturelskere.

Og skulle trænge til en pause fra den storslåede natur, kan du besøge Als oplevelsespark Universe, som har fokus på, at begejstre børn såvel som voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Her kan i forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket og meget mere!

Mulighederne er mange og er du interesseret i mere information om Als, kan du læse mere her.

Kunne du tænke dig at opleve Als, så klik på linket herunder.

Oplev Als

Oplev Sydfyn

”De kan tro, det ret er en venlig lille by, Faaborg.” Sådan omtalte H.C Andersen den sydfynske by Fåborg, og den gamle købstad har heldigvis bibeholdt sin charme! Her kan du gå på oplevelse i små hyggelige gader og stræder som byder på varierede udvalg af shopping muligheder og specialbutikker. Byen ligger kun små 11 minutters kørsel fra færgelejet i Bøjden.

I Fåborg kan du også komme på en byvandring med byens vægtere. Følg med vægteren og hør vægtersangene samt byens spændende historier. Det er helt gratis at følge med!

Er du mere til naturoplevelser og aktiviteter, kan Sydfyn byde på øhop, Svaninge Bakker og herregårdslandskaber. Egnen har helt unik natur og er oplagt til aktive oplevelser såsom ridning, vandring, fiskeri og meget mere! Læs mere om de mange muligheder her.

Kunne du tænke dig at opleve skønne Sydfyn, så klik på linket herunder. 

Oplev Sydfyn med ALSLINJEN

Oplev Samsø

Samsø indbyder til en blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og herlige ferieaktiviteter for hele familien. Øen byder på lækre sandstrande og en perlerække af hyggelige landsbyer med masser af muligheder.

Færgen lægger til i byen Ballen, som byder på et hav af caféer, restauranter og butikker. Skal du overnatte eller bare ud og udforske øen er Brundby Hotel et besøg værd – det er kendt som Danmarks eneste Rock hotel! Og der tilbydes intime koncerter med store navne, som er garanti for en unik oplevelse!

Øen byder også på masser af aktiviteter for alle aldre. Kom på landsbyvandringer, pluk danske friske samsø jordbær og kartofler, eller se om du kan finde rundt i Samsø labyrinten! Mulighederne er mange og du kan læse mere her.

Kunne du tænke dig at opleve Samsø, så klik på linket herunder.

Oplev Samsø

Oplev Aarhus

Aarhus er Danmarks jyske hovedstad. En lille storby fyldt med kultur, musik og et levende handelsliv i de hyggelige sidegader. Byen er fyldt med åndehuller, gastronomiske perler og frirum samt skønne strande, hvor sommerlivet kan nydes.

Tag et pusterum og brug løs af byens mange muligheder. Aarhus er dejlig hele året.

Kunne du tænke dig at opleve Aarhus, så klik på linket herunder.

Oplev Aarhus

Oplev København

København er cool og en af verdens mest trendy storbyer at besøge. København har arbejdet på at blive en by, som har noget at tilbyde hele året.

Dansk kultur, arkitektur og design hitter over hele verden, ligesom de banebrydende skandinaviske menuer på de mange fantastiske restauranter får turisterne til at falde i svime over København.

Kunne du tænke dig at opleve København, så klik på linket herunder.

Oplev København

Oplev Bornholm

En ferie på Bornholm byder på den enestående bornholmske natur – Her kan du opleve rå klipper og kridhvide sandstrande. Her finder du også spændende historiske seværdigheder såsom borgruinen Hammershus eller øens fire rundkirker som stammer helt tilbage fra middelalderen.

Besøg Gudhjem og få en kulinarisk oplevelse med alt lige fra den klassiske fiskespecialitet ”Sol over Gudhjem” til lækker chokolade og karameller fra Bech chokolade og Karamel Kompagniet. Og så kan du passende tage videre til den hyggelige by Svaneke, og skylle alle delikatesserne ned med en lækker økologisk øl fra Svaneke bryghus!

Er du interesseret i mere information om mulighederne på Bornholm, så læs mere her – Her finder du også masser af overnatningssteder!

Oplev Bornholm