Arp-Hansen Hotel Group

Få 15 procent rabat med MOLSLINJEN

Moderne og cool, eventyrligt eller stilrent design.

Få 15% rabat på overnatningen på tre af Arp-Hansens Hotel Groups lækre hoteller i Aarhus og København!

Moderne og cool hotel i hjertet af Aarhus
Wakeup har slået dørene op for et spritnyt hotel i Aarhus. Vil du gerne bo billigt og centralt, så er Wakeup Aarhus et perfekt valg. Hotellet er smukt designet med rene linjer, der går igen på hele hotellet.

Wakeup Aarhus ligger på hjørnet af Bruuns Gade og Jægergårdsgade – lige midt i centrum. Så du kan overnatte med Bruuns Galleri som nabo og med Aarhus Hovedbanegård og Letbanen lige om hjørnet

Stilrent designhotel på Rådhuspladsen i København
Ønsker du at opholde dig midt i København, og vil du samtidig kunne trække dig tilbage i rolige, stilrene omgivelser, så har du mulighed for begge dele på The Square Hotel.

Hotellets navn hentyder til beliggenheden, hvor alle værelser i Executive-kategorien har en fantastisk udsigt over Københavns rådhusplads – og hvor vores gæster har adgang til alle byens seværdigheder i gåafstand.

Tivoli Hotel – et eventyrligt hotel
Få den komplette Tivoli-oplevelse ved at kombinere den traditionelle Tivolitur med indkvartering på Tivoli Hotel – det er nemt for dig med det hele i én færdig pakke med Tivoli Hotel All Inclusive.

Et ophold på dette eventyrlige hotel med alle topmoderne bekvemmeligheder er en oplevelse i sig selv – også for dig der ikke skal i Tivoli. Planlæg en romantisk weekend for to, eller lad hele familien få glæde af vores moderne luksusfaciliteter.

Sådan booker du med rabat
For at booke et af de tre hoteller med rabat skal du benytte nedenstående links

Færgebillet skal kunne fremvises ved check-in på hotellet på forlangende.
Tilbuddet gælder alle dage, der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner de enkelte hoteller måtte tilbyde.

Wakeup Aarhus

På hotellets 315 værelser er der lagt vægt på minimalistisk design og kvalitet, og alle værelser indeholder fladskærms-TV, arbejdsbord, aircondition og gratis Wi-Fi.

Selvom hotellet er 2-stjernet, så måler det sig med en 3-4 stjernet hoteloplevelse. Alle værelser er gennemført indrettet med møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter, og fra hotellets øverste etager får gæsterne en flot udsigt over byens tage.

Læs mere om hotellet her: www.wakeupaarhus.dk eller kontakt hotellet på telefon nr.: 4480 0000

Foretag booking her


WAKEUP AARHUS
M. P. Bruuns Gade 27
DK-8000 Aarhus C

The Square i København

Allerede når du træder ind i receptionen, fornemmer du, hvordan det gennemførte, æstetiske interiør giver en varm og rolig atmosfære – og personalet er naturligvis kendt for venlig og imødekommende service døgnet rundt.

På sjette sal finder du hotellets unikke morgenmadsrestaurant med dejlige lysindfald og en udsigt over byens tage, som er en seværdighed i sig selv. Her finder du ligeledes eksklusive mødelokaler, som føjer en ekstra dimension til dine møder og konferencer ved at være så centralt beliggende som overhovedet muligt.

Læs mere om hotellet her: https://www.thesquare.dk eller kontakt hotellet på telefon nr.: 3338 1200

Foretag booking her

The Square Hotel
Rådhuspladsen 14
1550 København V
Danmark

Tivoli Hotel i København

Udover en overnatning på et af de 679 skønne værelser tilbydes alt fra indendørs parkering, fitnesscenter og gratis WiFi til stor swimmingpool med plads til både svømning og leg samt udendørs legeplads.

Du finder tre restauranter på hotellet; Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse - alle steder står personalet klar til at forkæle jer med en udsøgt smagsoplevelse til både frokost og aften.

Læs mere om hotellet her: https://www.tivolihotel.dk/ eller kontakt hotellet på telefon nr.: 4487 0000

Foretag booking her


Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark