Bellevue Teatret

Få 20 procent rabat med Molslinjen

Spar 20 procent på billetten

Oplev "Den evige Ild" med rabat

På Bellevue Teatret kan du opleve dansk design, skøn nordsjællandsk natur og ikke mindst kan du lade dig underholde af forestillinger i alle genrer og til alle aldre.

Få 20 procent rabat på musicalen Den Evige Ild

Lige nu får MOLSLINJENs kunder 20 procent rabat på Bellevue Teatrets musicalforestilling Den Evige Ild.

Den Evige Ild er baseret på bestsellerforfatteren Ken Folletts roman af samme navn, og i musicalopsætningen kan du overvære dramaet mellem de to rivaliserende dronninger, Elisabeth 1. og Maria Stuart, som sætter ild til religion og magtspil i 1500-tallets England. Midt i stridighederne opererer agenten Ned Willard, som er fanget i sin egen evige kærlighedskamp. 

Tilbuddet gælder forestillingen Den Evige Ild, og for at få 20 procent rabat på din billet bestiller du via nedenstående link. På forestillingsdagen skal du medbringe både din teaterbillet og din færgebillet fra MOLSLINJEN, og begge dele skal du vise til billetkontrollen på teatret.  

Oplev Bellevue Teatret - og Danmarks smukkeste beliggenhed

I Klampenborg nord for København finder du det ikoniske Bellevue Teater. Teatret er tegnet af Arne Jacobsen og med en enestående udsigt over Øresund, er omgivelserne smukke både ude og inde.  

I løbet af året laver Bellevue Teatret forestillinger i alle genrer og til alle aldre, så der er sikkert også noget, der falder i din smag. Smag er der også masser af i Bellevue Teatrets restaurant, som serverer mad og drikke både før og efter forestillingerne.

Bellevue Teatret ligger ved Klampenborg Station, og kommer du i bil, kan du parkere gratis på en af de 200 parkeringspladser.