Sommerballet: Danish Design

Spar 20% med din færgebillet

Sommerballet på Bellevue Teatret

Sommerballetten på Bellevue Teatret er tilbage efter en pause på fem år! Danish Design hylder den kreative proces med fortryllende, rå og overraskende dans.

Den internationale balletstjerne Alban Lendorf og et stærkt ensemble af moderne og urbane dansere iscenesætter den kreative proces’ uudtømmelige kombinationsmuligheder og designerens evne til at vove det ukendte.

DANISH DESIGN får følgeskab i hele spilleperioden af et eksklusivt loppemarked i teatret med danske designklassikere kurateret af Lauritz.com i samarbejde med Bellevue Teatret. Kom tidligt og se også en videoinstallation om Arne Jacobsens liv og værk som optakt til sommerballetten – lige i Arne Jacobsens sommerteater.

Tilbuddet gælder forestillingen Danish Design, og for at få 20 procent rabat på din billet bestiller du via nedenstående link. På forestillingsdagen skal du medbringe både din teaterbillet og din færgebillet fra MOLSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, ALSLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN eller FANØLINJEN, og begge dele skal du vise til billetkontrollen på teatret.  

Oplev Bellevue Teatret - og Danmarks smukkeste beliggenhed

I Klampenborg nord for København finder du det ikoniske Bellevue Teater. Teatret er tegnet af Arne Jacobsen og med en enestående udsigt over Øresund, er omgivelserne smukke både ude og inde.  

I løbet af året laver Bellevue Teatret forestillinger i alle genrer og til alle aldre, så der er sikkert også noget, der falder i din smag. Smag er der også masser af i Bellevue Teatrets restaurant, som serverer mad og drikke både før og efter forestillingerne.

Bellevue Teatret ligger ved Klampenborg Station, og kommer du i bil, kan du parkere gratis på en af de 200 parkeringspladser.