Den Blå Planet

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Oplev en verdensomsejling under overfladen

Kom helt tæt på glubske hammerhajer og elegante rokker med MOLSLINJEN
Rejs med MOLSLINJEN og vis din færgebillet i entréen til Den Blå Planet senest syv dage efter din rejse. Så kvitterer Nordeuropas største akvarium med 20 procent rabat på indgangsbilletten op til fem personer.

Kom tæt på hajer og rokker
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Sjaske, hoppe, rutsje, plaske
Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.
Den Blå Planet har åbent 365 dage om året - mandage endda til klokken 21.

Pynt verdens største haj-påskeæg
Kom helt tæt på fantastiske havdyr i påsken på Den Blå Planet. Der er masser af unikke oplevelser i vente: Vær med, når havodderne skal have farverige påskeæg, se flotte, nyklækkede hajunger, og pynt verdens største haj-påskeæg.

Verdenshavene er fyldt med hajæg, der konstant klækker og beriger os med nye hajer, og i påsken kan du opleve et helt særligt hajæg. Den Blå Planet har nemlig sat sig for, at lave verdens største haj-påskeæg, og du er inviteret til at pynte det. Du kan også se masser af hajunger i hajvuggestuen – blandt andet en lille bambushaj, der kom til verden i marts og allerede nu har skiftet farve.

Påske-hyggen får endnu et nøk opad, når de to havoddere Agnes og Mojoe får påskeæg. Havoddere er nysgerrige og legesyge dyr, der gerne vil aktiveres hele tiden. I påsken gør dyrepasserne noget særligt ud af det, og sender dem på æggejagt efter frosne farvede æg med foder i.

Du kan også selv gå på æggejagt i akvariet, se dissektion af blæksprutter eller nyde forårsvejret og gå på opdagelse med fiskenet og lup i Det Vilde Vandhul. Måske fanger du vandkalvelarven, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte. Læs mere om påsken i Den Blå Planet her.