Den Blå Planet

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Oplev en verdensomsejling under overfladen

Kom helt tæt på glubske hammerhajer og elegante rokker med MOLSLINJEN
Rejs med MOLSLINJEN og vis din færgebillet i entréen til Den Blå Planet senest syv dage efter din rejse. Så kvitterer Nordeuropas største akvarium med 20 procent rabat på indgangsbilletten op til fem personer.

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har vand på alle sider og giver dig en fornemmelse af at være under havets overflade. Arkitekturen er inspireret af en hvirvelstrøm og består af fem "arme", der kommer hele kloden rundt – fra Færøernes stejle fuglefjeld til oceanernes smukke koralrev, og Den Blå Planet er hjem for mere end 400 forskellige dyrearter fra hele verden.

Tør du røre hajer og rokker?
Oplev hammerhajer og rokker svømme helt tæt på dig i den fantastiske undervandstunnel, se de nuttede havoddere lege med is eller gå på opdagelse i den tropiske regnskov og se sommerfugle, giftfrøer, piratfisk og verdens største ferskvandsfisk, arapaimaerne.

I efterårsferien kan du også komme til at røre ved hajer og rokker – hvis du tør. I det tropiske rørebassin kan du nemlig komme så tæt på de fascinerende dyr, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre.

Du kan også opleve særudstillingen om koralrevet, der er en kærlighedserklæring til et af de mest farvestrålende og spektakulære områder på jorden.
Et besøg på Den Blå Planet er en unik oplevelse, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

Læs mere om alle oplevelserne i efterårsferien her.