Den Blå Planet

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Oplev en verdensomsejling under overfladen

Kom helt tæt på glubske hammerhajer og elegante rokker med MOLSLINJEN
Rejs med MOLSLINJEN og vis din færgebillet i entréen til Den Blå Planet senest syv dage efter din rejse. Så kvitterer Nordeuropas største akvarium med 20 procent rabat på indgangsbilletten op til fem personer.

Kom tæt på hajer og rokker
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Sjaske, hoppe, rutsje, plaske
Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.
Den Blå Planet har åbent 365 dage om året - mandage endda til klokken 21.

Oplev havets sårbare vidunder i vinterferien
Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet: Millioner og atter millioner af fisk, krebsdyr og bløddyr er blandt revenes mange beboere. Kom helt tæt på de magiske, uerstattelige og sårbare rev i vinterferien på Den Blå Planet, hvor du også kan gå på skattejagt, lave din egen koral i legeværkstedet, møde en dyrepasser eller se børneteater med hammerhajen Hik.

Koralrevsudstillingen er en kærlighedserklæring til et af de mest farvestrålende og spektakulære områder på jorden og kan opleves i hele 2019.

Særudstillingen, der henvender sig til både børn og voksne, bruger de nyeste tekniske og interaktive løsninger for at gøre akvarieoplevelsen helt særlig: Hjælp f.eks. koralrevsfiskene med at gemme sig for hajen, der pludselig dukker op og sørg for, at pudsefisken får renset sine koralrevskollegaer for parasitter. Begge dele foregår i digitale installationer på gulv og væg. Oplev også revets mange arter i levende live. Og ikke mindst: Bliv klogere på, hvordan du selv kan hjælpe verdens truede koralrev og vær med til at give en bleg koral dens smukke farver igen.

Kombardo!