Rejs gratis i juli-september

På alle hverdage for gående, cyklister og handicappede

Gratis billetter alle hverdage

Rejs gratis med MOLSLINJEN

Fra den 2. august bliver det muligt at rejse gratis med MOLSLINJEN på alle ugens hverdage, når du rejser som gående, cyklist eller bilist med handicapkort. 

For at rejse gratis skal du fortsat booke og betale din billet online. Dine penge bliver automatisk ført tilbage på dit betalingskort, når vi har registreret, at du har rejst på din billet. Rejser du med handicapkort, skal du ringe på tlf. 70 10 14 18.

Sådan rejser du gratis

For at rejse gratis med MOLSLINJENs færger, skal du: 

  • booke online via MOLSLINJENs hjemmeside eller app (rejser du som handicappet, skal du ringe på tlf. 70101418) 
  • rejse som gående, cyklist eller bil med handicapkort på én af ugens hverdage.  

Vær også opmærksom på, at:

  • du får automatisk dine penge retur på betalingskortet, når vi har registreret, at du har rejst på din billet
  • du kan ikke møde op i havnen for at booke en gratisbillet, og du kan heller ikke betale billetten kontant
  • billetten bliver kun refunderet, hvis du bruger den 
  • når du checker ind i havnen, er det vigtigt, at du indtaster det rigtige antal passagerer på din booking. En billet bliver kun refunderet, hvis den er blevet brugt, og det registreres i forbindelse med check-in i havnen 
  • den enkelte billettype kan være udsolgt på afgange.

Gratis shuttlebus i Aarhus-havnen

I forbindelse med sommerpakken indsætter MOLSLINJEN gratis shuttlebusser, der kører i rutefart mellem Aarhus-havnen og Mindet ved DOKK1 på alle de hverdage, hvor sommerpakken giver gratis færgerejser. 

Du behøver altså ikke bekymre dig om at slæbe bagage, fulde shoppingposer eller din mætte mave og trætte ben mellem færgen og midtbyen.

Shuttlebussen er gratis, og det er ikke nødvendigt at booke en billet på forhånd - du skal blot vise din færgebillet til chaufføren. 

Afgange tre gange i timen

Shuttlebussen afgår tre gange i timen og kører dagens første tur fra Aarhus-havnen omkring klokken 8.40, hvilket passer med at passagerer fra 07.20-afgangen fra Odden til Aarhus, kan hoppe ombord på bussen.

Første afgang fra Mindet mod MOLSLINJENs havn afgår omkring klokken 8.50.

Dagens sidste shuttlebus fra Mindet mod havnen afgår cirka klokken 19.00 mandage, tirsdage og onsdage, mens sidste bus på torsdage og fredage er omkring klokken 19.15.

Det er vigtigt at bemærke, at alle ovenstående afgangstider er omtrentlige tider, da bussen kommer til at køre i pendulfart mellem de to stoppesteder.

Husk at hoppe ombord på shuttlebussen i god tid, så du kan nå din afgang med hurtigfærgen! Vi anbefaler, at du tager med shuttlebussen mindst 30 minutter før din afgang.

 

Spørgsmål og svar om gratisbilletter

Herunder kan du finde nogle af de hyppigst stillede spørgsmål og svar om de gratis sommerbilletter 2021. 

FAQ