Oplev MOLSLINJEN

Start din rejse her

Ny app på MOLSLINJEN

Få fuldt overblik for afgange og book dine næste rejser med MOLSLINJEN på kun 15 sekunder!

Med den nye opdatering viser MOLSLINJENs populære booking app nu også BORNHOLMSLINJEN, ALSLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og FANØLINJEN

App’en hedder ’MOLSLINJEN’ og findes til både iOS og Android, og du kan hente den ved at klikke på linket herunder og i App Store.

Hent app

Ebeltoft - Odden er gået i vinterhi

Sejladsen mellem Ebeltoft - Odden er i velfortjent vinterhi, men genoptages til påske 2019.

Du kan dog stadig skyde genvej over Kattegat via Aarhus - Odden ruten. Den sejler hele året, helt op til 24 gange dagligt. 

Så kombardo - vi glæder os til at byde velkommen ombord!

 

Følg den nye Express 4's hjemrejse

MOLSLINJENs splinternye superfærge er på vej til dig! Hun hedder Express 4 og skal sejle på Kattegat fra midten af marts. 

Lige nu er Express 4 ved at tilbagelægge den 20.000 kilometer lange sørejse fra Perth i Australien til Aarhus. Læs mere om Express 4 og se besætningens mange videohilsener fra sø-eventyret ombord på Express 

Se den nye Express 4

Kombardo Expressen: Aarhus - København fra 99 kr

Kender du Kombardo Expressen - den nye direkte express-bus mellem centrum af København og hjertet af Aarhus?

Priserne er lave, og rejsetiden er kort. Bussen stopper nemlig ikke i andre byer undervejs, og du kan køre med for helt ned til 99 kroner.

Du kan også godt få din cykel eller barnevogn  med – det er endda gratis. Det samme gælder også for børn op til 3 år, Så kombardo!

For at komme hurtigt frem skyder Kombardo Expressen genvej med MOLSLINJEN - så kan du også strække ben og få en god kop kaffe undervejs.

Så kører bussen - Kombardo!

Besøg Kombardo Expressen

Nå dine morgenmøder

MOLSLINJENs hurtigfærger er klar med de populære morgenafgange klokken 5.45 og 6.45 fra Aarhus og klokken 7.20 samt 8.20 fra Odden, så du kan komme udhvilet og rettidigt frem til dine møder.

Få hurtigt overblik over de mange afgange og find den rejse, der passer dig. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord!

Se Fartplan