Fartplan

Afgange & ruter

Op til 26 daglige afgange

Har du brug for at skyde genvej i Danmark, sejler vi op til 26 gange dagligt fra tidlig morgen til sen aften 365 dage om året fra Aarhus - Odden.

Det gør det let at finde en afgang, der passer lige netop dine rejseplaner.

Spar 200 km på 75 minutter

Overfarten tager kun 75 minutter på Aarhus-Odden ruten, og på den korte tid sparer du cirka 200 km. Sejler du via Ebeltoft-Odden ruten, krydser du Kattegat på blot 55 minutter, så Kombardo!

På hverdage sejler vi allerede fra klokken 5.45, og har timedrift både om morgenen og eftermiddagen, så du nemt kan nå dine møder. I weekender og ferieperioder har du ekstra mange muligheder om formiddagen og aftenen, så hele familien kan komme godt frem og tilbage.

Vi glæder os til at byde alle velkommen ombord.

Fartplan & fra-priser (alm. bil)

Fartplan

Vigtig trafikinfo

Ny og mere klimavenlig asfalt på rute 21 Kirkeåsvejen

Fra d. 5. maj og cirka tre uger frem, er Vejdirektoratet i fuld gang med at lave en bedre, mere jævn og mere klimavenlig vej på rute 21 Kirkeåsvejen ved Højby (Nordvestsjælland). 

Der vil blive arbejdet på vejen i tre etaper:

Onsdag den 5. maj kl. 20.00 til onsdag den 12. maj kl. 09.30.

Mandag den 17. maj kl. 06.00 til fredag den 21. maj kl. 09.30.

Tirsdag den 25. maj kl. 06.00 til fredag den 28. maj kl. 09.30. (denne etape udelades, hvis arbejdet går som forventet)


I de perioder hvor der ikke arbejdes, vil der være åbent for trafik på Kirkeåsvejen som vanligt. Mens arbejdet står på, bliver der etableret omkørselsveje. 

Vejdirektoratet anslår, at vejarbejdet vil betyde omkring 20 minutters ekstra køretid. Hvis du skal rejse med MOLSLINJEN fra Odden i ovenstående perioder, er det derfor en rigtig god ide at køre hjemmefra i god tid.

På grund af vejarbejdet vil check-in på Odden først lukke helt op mod afgang. 

Du kan holde dig opdateret om vejarbejdet på www.trafikinfo.dk - her finder du også mere præcis information om, hvor der arbejdes.

Hvis du har spørgsmål omkring din rejse, er du også velkommen til at kontakte MOLSLINJEN på telefon 70101418.