Fartplan

Afgange & ruter

Op til 24 daglige afgange

Har du brug for at skyde genvej i Danmark, sejler vi op til 24 gange dagligt fra tidlig morgen til sen aften 365 dage om året fra Aarhus - Odden.

Det gør det let at finde en afgang, der passer lige netop dine rejseplaner.

Spar 200 km på 75 minutter

Overfarten tager kun 75 minutter på Aarhus-Odden ruten, og på den korte tid sparer du cirka 200 km. Sejler du via Ebeltoft-Odden ruten, krydser du Kattegat på blot 55 minutter, så Kombardo!

På hverdage sejler vi allerede fra klokken 5.45, og har timedrift både om morgen og eftermiddagen, så du nemt kan nå dine møder. I weekender og ferieperioder har du ekstra mange muligheder om formiddagen og aftenen, så hele familien kan komme godt frem og tilbage.

Vi glæder os til at byde alle velkommen ombord.

Vores ruter

FartplanHent MOLSLINJENs APP

Fartplan på mobilen

Book på 15 sekunder med MOLSLINJENs gratis app

Få fuldt overblik for afgange og book dine næste rejser med MOLSLINJENs færger på kun 15 sekunder!

Med den nye opdatering viser MOLSLINJENs populære booking app nu også BORNHOLMSLINJEN, ALSLINJEN, SAMSØLINJEN, LANGELANDSLINJEN og FANØLINJEN.

Har du allerede købt din billet på computeren, kan den lynhurtigt hentes over i app’en, så billetterne er samlet på mobilen og lige ved hånden. Med app’en kan du også overvåge dine afgange og automatisk få besked, hvis der sker ændringer til dem.

App’en hedder ’MOLSLINJEN’ og findes til både iOS og Android, og du kan hente den ved at klikke på linket herunder og i App Store.