Fartplan

Afgange & ruter

Op til 26 daglige afgange

Har du brug for at skyde genvej i Danmark, sejler vi op til 26 gange dagligt fra tidlig morgen til sen aften 365 dage om året fra Aarhus - Odden.

Det gør det let at finde en afgang, der passer lige netop dine rejseplaner.

Spar 200 km på 75 minutter

Overfarten tager kun 75 minutter på Aarhus-Odden ruten, og på den korte tid sparer du cirka 200 km. Sejler du via Ebeltoft-Odden ruten, krydser du Kattegat på blot 55 minutter, så Kombardo!

På hverdage sejler vi allerede fra klokken 5.45, og har timedrift både om morgenen og eftermiddagen, så du nemt kan nå dine møder. I weekender og ferieperioder har du ekstra mange muligheder om formiddagen og aftenen, så hele familien kan komme godt frem og tilbage.

Vi glæder os til at byde alle velkommen ombord.

Nyhed

Tjek ind tidligt, og kom hurtigt ombord!

Nu giver vi dig mulighed for at tjekke ind hjemmefra, så du kan komme nemt og hurtigt ombord på færgen.

Det betyder, at du modtager dine billetter digitalt. Så når du kommer frem til tjek-ind, kan du køre direkte videre gennem vores orange Fast Lane-baner og komme hurtigt ombord på færgen, uden at benytte automaterne. Hvis du har bestilt mad og/eller loungebillet ombord, får du det hele tilsendt på mail sammen med din billet.

Du hjælper os derfor med at spare på papiret, fordi vi ikke behøver at udskrive fysiske billetter og kvitteringer til dig.

Har du allerede købt en billet og ikke sat flueben ved ”Benyt tidlig tjek-ind” i booking-flowet? Så modtager du en mail 24 timer inden afrejse med et direkte link, hvor du kan tjekke ind og evt. foretage de sidste ændringer i din reservation.

Gående passagerer kan også tjekke ind på forhånd. Hvis du er gående passager, skal du dog stadig scanne din billet ved gaten.

Book billet

Ebeltoft

Ruten er gået i vinterhi, og genoptages fra den 7. april 2022.

Fartplan & fra-priser (alm. bil)

Fartplan