Turkort

Skræddersyet - fleksibelt - delbart

Turkort

Fuldt fleksible turkort med rabat

MOLSLINJENs turkort er skræddersyet til dig, der rejser ofte, og som gerne vil have fuld fleksibilitet til en fast pris.

Turkortet findes i to varianter, Standard og Business BlueClass, så du kan få lige den løsning, der passer til dine behov

Nemt, effektivt og behageligt - det er kodeordene bag turkortene fra MOLSLINJEN. Brug det selv, eller del det med dine venner og kollegaer - det gælder et helt år, og du bestemmer selv, hvor mange ture, der skal på kortet. Jo flere klip du tanker på kortet, desto billigere er hver tur. 

Du kan vælge mellem op til 24 daglige afgange, og ombord kan du slappe af med en god kop kaffe eller forberede det sidste inden dagens møder. Samtidig sparer du 200 lange kilometer for hver tur på kortet, så Kombardo!

Vil du gerne købe et turkort?

Turkort med rabat

  Pris pr. klip
  DKK
  Total DKK

  Standard turkort

  Et fleksibelt og delevenligt klippekort med fast lav pris til alle afgange!

  Når først Standard turkortet er bestilt, skal du blot logge ind med dit turkortnummer og booke din plads på hurtigfærgen.

  Bliver dine rejseplaner efterfølgende lavet om, kan du nemt logge ind og ændre din reservation til et andet tidspunkt eller slette den og få klippet tilbage på dit turkort.

  Turkortet gælder for biler op til 2,10 m i højden, op til i alt 9 personer og billetterne er gyldige et helt år fra købsdato og kan benyttes på alle afgange.

  Pris pr. klip
  DKK
  Total DKK

  Business BlueClass

  Vil du rejse over Kattegat på Business BlueClass og samtidig spare penge på billetten? Så skal du helt sikkert have dig et turkort.

  Med et turkort kan du nemlig rejse lige når du vil – helt uden at skulle bekymre dig om at booke på forhånd. Samtidig kan du også spare penge. Jo flere klip du køber, desto billigere er hver tur. Du sparer allerede fra tredje klip på turkortet!

  Turkortet kan desuden deles med kollegaer, familie og venner. På denne måde kan I hjælpe hinanden med at spare penge.

  Når du rejser på Business BlueClass med hurtigfærgerne, behøver du ikke reservere på forhånd. Vi holder en plads til dig ombord helt indtil fem minutter før afgang.

  Du får topprioritet, fra du ankommer til du kører fra borde igen. Samtidig inviteres alle i bilen indenfor i business-loungen ombord.

  Business BlueClass-turkortet gælder for biler op til 2,95 m i højden, op til i alt 9 personer og billetterne er gyldige et helt år fra købsdato og kan benyttes på alle afgange.

Log ind med dit turkort

Log ind med dit turkortnummer og se din rejsehistorik eller tank dit turkort.