Ta' elbilen med

Lad batterierne op på rejsen

Opladning af elbiler hos MOLSLINJEN

Med MOLSLINJEN er det endnu nemmere at tage elbilen langt rundt i Danmark.

Gratis opladning om bord
Rejser du på BlueClass, kan du gratis booke opladning til din elbil op under overfarten. Ombord har du adgang til business-loungen, hvor du kan arbejde uforstyrret og få fuldt udbytte af din rejsetid. På den måde får både du og din bil ladet batterierne op, mens I sparer 200 kilometer på vejene.

Der er to ladepladser på hver overfart, som tilbydes BlueClass-gæster. Disse kan bookes på hjemmesiden efter først til mølle-princippet. Vi understøtter og har kabler ombord til både TYPE1 og TYPE2-stik

Hurtiglade-stationer i Aarhus og Odden
Det er også muligt at lade din elbil op på MOLSLINJENs havnearealer. Her er der opstillet multi hurtiglade-stationer fra CLEVER på færgelejerne i både Aarhus og Odden.

Ladestationerne har tre forskellige stik til hurtigopladning, og kan derfor oplade alle moderne elbiler på 20-30 minutter til 80 procent - dvs. både Volkswagen, BMW, Tesla, Renault og Nissan.

Ladestationerne i begge havne kan benyttes af alle MOLSLINJENs rejsende og aktiveres med et ladekort fra CLEVER. På Odden kan du også lade, selvom du ikke skal rejse med MOLSLINJEN. CLEVER har ladestandere og hurtiglade-stationer placeret over hele landet og udvider løbende ladenetværket. Du kan holde dig ajour på CLEVER.dk, hvor du også kan downloade CLEVERs app til iOS eller Android.

Lad elbilen op

Betingelser for opladning af elbiler

Følgende betingelser er gældende for opladning af elbiler hos MOLSLINJEN A/S og gældende pr. 29. september 2016.

Vi glæder os til at byde dig og din elbil velkommen ombord på verdens største hurtigfærger.

Betingelser for opladning af elbiler