Jesperhus

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Meget mere end bare blomster

Overnat uden for højsæsonen med 20 procent rabat
Jesperhus er et af Danmarks største Camping- og Feriecentre med tilhørende park. Overnatter du i Jesperhus Feriepark uden for højsæsonen (uge 27-32), kan du få 20 procent rabat på al overnatning i Jesperhus. Dog ikke feriehuse.

Når du bor i Jesperhus, har du fri adgang til det nye Hugos Badeland, Park, Zoo, Shows og masser af aktiviteter.

Find din ferie på jesperhus.dk og bestil på telefon 9670 1400, hvor du oplyser, at du har rejst med MOLSLINJEN. Billetten fra MOLSLINJEN skal kunne fremvises ved check-in i Jesperhus.
Bemærk venligst, at tilbuddene ikke kan kombineres med andre rabatter.

20 procent rabat på dagsbilletter
Du kan også få en uforglemmelig oplevelse i Nordeuropas største blomsterpark med MOLSLINJEN. Du kan få 20 procent rabat på dagsbilletter, samt overnatning i familietelt eller egen campingvogn, hvis du viser din færgebillet fra MOLSLINJEN senest syv dage efter din rejse.

I Jesperhus kan hele familien få en god dag i den smukke natur eller en af de mange forlystelser. Prøv blandt andet det store Piratlegeland med ponyridning, klappe-geder og karruseller, eller se et af de mange shows med Jungledyret Hugo og vennerne.

Ungerne kan også boltre sig i den 6000m2 store Jungle med 4D biograf, Hugoland, Tarzansti og en stor zoo med fritgående dyr.

Og husk! Når du besøger Jesperhus er alle forlystelser gratis, når entréen er betalt.

Læs mere om åbningstider eller de mange sjove forlystelser via linket herunder