M/S Museet for Søfart

Få 20 procent rabat med MOLSLINJEN

Besøg Danmarks nationale søfartsmuseum

Rejs med MOLSLINJEN og få 20 procent rabat på entrébilletten til M/S Museet for Søfart i Helsingør. Vis din færgebillet i museets billetsalg senest syv dage efter din rejse og få rabat for op til to personer.

Husk at børn under 18 år har gratis adgang!

På M/S Museet for Søfart venter der en sansemættet oplevelse med skrånende gulve, interaktive og stemningsfulde udstillinger - og et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation igennem tiderne med fokus på både de store historiske linjer og de personlige beretninger.

Siden åbningen i 2013 har M/S Museet for Søfart vundet en række internationale priser for både udstillingerne og arkitekturen, der er placeret rundt om en tidligere tørdok. Berlingske Tidende har kaldt museet ’Det smukkeste hul i jorden,’ og BBC har udnævnt museet til ’One of the eight greatest new museums'. 

Der fortælles om søfartens mytologi og om teknologien, der har gjort det muligt at navigere på verdenshavene. Samtidig bliver man klogere på, hvordan søfarten har bundet verden sammen - helt fra 1700-tallets blomstrende handelsperiode og frem til nutidens globale samfund, hvor over 90 procent af alle varer fragtes til søs, inden de ender i vores indkøbskurve.