Vind en luksustur i Tivoli Friheden

En dag i Friheden med entre, turbånd, mad og meget mere

Vind All Inclusive-billetter til Tivoli Friheden

Nu har du chancen for at vinde en hel dag fuld af sjove og uforglemmelige oplevelser i Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus.

I samarbejde med Friheden udlodder MOLSLINJEN fire All Inclusive billetter (værdi op til 1.600 kroner). Med en All Inclusive billet er du garanteret en helt perfekt dag i Friheden. Du får nemlig både:

  • Entre
  • Turbånd
  • Værdikupon til spilboderne
  • Softice, popcorn, candyfloss eller kaffe
  • Buffet inklusive salatbar og en sodavand/øl.

Skal du have fingrene i den lækre præmie, og nyde foråret i Friheden? For at være med i lodtrækningen skal du bare svare rigtigt på spørgsmålet til højre samt acceptere MOLSLINJENs og Tivoli Frihedens betingelser.

Vi trækker en vinder mandag d. 10. maj klokken 8, og den heldige kartoffel får direkte besked.

Psst! Hvis du har brug hjælp til konkurrence-spørgsmålet, så læs videre i teksten herunder.

Forårsfest i Friheden

I maj får du en helt særlig oplevelse, når du besøger Tivoli Friheden. Du vil nemlig se over 100.000 tulipaner blomstre overalt i parken.

Det bliver et brag af en forårsfest for alle dine sanser! Mærk foråret gennem næse, mund, ører og øjne. Fornem solen, hør fugle og børnegrin og glem alt om den lange triste vinter.

Du kan selvfølgelig også få grinet igennem i Frihedens mange forlystelser for hele familien. 

Og husk - du kan altid få 20 procent rabat på både turbånd og entré, når du rejser med MOLSLINJEN: du skal bare vise din færgebillet i Frihedens indgang senest syv dage efter din rejse. Her kan du læse mere om at få rabat med MOLSLINJEN.  

 

Gæt og vind

Deltag her

Vælg venligst et svar for at deltage i konkurrencen
Hvad hedder du?
Vælg venligst et svar for at deltage i konkurrencen
Venligst angiv din email-adresse
Venligst angiv dit postnummer
12345678
Indtast venligst dit mobilnummer
Venligst bekræft din accept af konkurrencen
Venligst bekræft

Formularen indeholder fejl

MOLSLINJENs konkurrencebetingelser


Når du tilmelder dig konkurrencen, giver du MOLSLINJEN tilladelse til at sende dig nyheder og information via e-mail og sociale medier, bl.a. Facebook. Du kan til enhver tid framelde dig igen.
For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde alle fire felter med navn, e-mail, telefonnummer og postnummer. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt alle deltagere. Hvis det ikke lykkes at komme i kontakt med en vinder indenfor syv dage, trækkes der en ny vinder af pågældende præmie.
Der trækkes en vinder af fire stk. all inclusive-billetter til Tivoli Friheden, med en værdi af op til 1.600 kroner.
For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, er du under 18 år, skal du have dine forældres accept for deltagelse. Medarbejdere hos MOLSLINJEN og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter og serviceydelser. 
Hvad kan du forvente at modtage fra MOLSLINJEN
Når du tilmelder dig nyhedsbreve og SMS-service fra MOLSLINJEN A/S, giver du tilladelse til, at vi må bruge din email adresse og mobilnummer til at sende dig beskeder vedrørende vores ruter. Disse kan omfatte følgende:

E-mail:
Når du afgiver din email adresse, accepterer du at modtage:
- Nyhedsbreve pr. email med nyheder, tilbud, kampagner, konkurrencer og mulighed for at opnå rabat andre steder med din billet til MOLSLINJEN.
- Service-emails, herunder velkomstmails, påmindelse om udløb af turkort samt emails med varer og kategorier, som du har udvist særlig interesse for.
- Målrettede budskaber via Facebook, herunder nyheder, tilbud og konkurrencer
- Herudover sendes adfærdsbaserede meddelelser såsom uafsluttede bookinger, produktinformationer samt øvrige målrettede servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service- emails, hvilke du ligeledes accepterer.
Kommer der fremover andre relevante produkter og samarbejdspartnere, må MOLSLINJEN benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig.

SMS:
Når du afgiver dit mobilnummer, accepterer du at modtage:
- SMS’er med gode tilbud og kampagner samt nyheder og konkurrencer
- Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke og/eller profil samt din email og købshistorik.
- Herudover sendes adfærdsbaserede servicemeddelelser såsom produktinformationer samt øvrige servicemeddelelser. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-SMS’er, hvilke du ligeledes accepterer.
 
Dine oplysninger
I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig og dine interesser. Vi anvender disse information aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede information. Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til (udover navn og email/SMS):
Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er, samt til at sortere budskaber og tilbud efter relevans ift din bopæl.
Rejseformål benyttes i forbindelse med at sende dig information vedrørende produkter og tilbud, samt til at sammensætte tilbud om bord på færgerne, som passer bedst til behovene på denne type rejser.
Navn vil blive anvendt til at øge kvaliteten af vores korrespondance med dig.
Købs- og rejsehistorik vil blive anvendt til at informere dig om et eventuelt snarligt udløb af dit turkort, om andre produkter, som kunne være interessante for dig, samt til at give mulighed for at genkøbe tidligere købte produkter og relaterede varer ud fra tidligere køb.
Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde de forskellige typer emails og andre typer direkte kommunikation fra MOLSLINJEN A/S, såfremt de ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig hver mailtype separat ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle emails eller ved at skrive til molslinjen@molslinjen.dk. Vær venligst opmærksom på, at der kan gå op til 48 timer fra du klikker på afmeldingslinket, til det er slået igennem i alle vores systemer.
 
Personoplysninger
MOLSLINJEN A/S gemmer din tilmelding til vores nyhedsbrev- og SMS-service, samt de oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig og når du opdaterer din profil, eksempelvis ifm konkurrencer. Samtidig registrerer MOLSLINJEN A/S tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, vi sender til dig, bedst muligt. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til 3. part uden dit samtykke.
Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, og bede om at få dem slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte eller du ønsker dem slettet.
Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores websteder og vores apps til eget formål. Dette kan både foregå aktivt og passivt. Vedrørende din adfærd på anvendes 3. parts værktøjer til sporing og tracking af din adfærd på hjemmesiderne og øvrige egne medier, eksempelvis vores apps.
Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning, eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.
Klagemyndigheden i Danmark er Datatilsynet.
 
Generelt
Disse betingelser dækker alle websites apps og andre salgskanaler, som MOLSLINJEN A/S ejer og administrerer. MOLSLINJEN A/S er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.
Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte molslinjen@molslinjen.dk
 
Vilkår og betingelser for konkurrencer hos MOLSLINJEN A/S
De oplysninger, du afgiver i forbindelse med konkurrencer på MOLSLINJENs hjemmesider, gemmes og benyttes på samme måde og med samme formål som ovenfor angivet, samt til at kontakte vinderne
 
Ejerskab og databehandling
Dataejer af alle indsamlede data er, MOLSLINJEN A/S, Færgevej 7A, 8000 Århus C, CVR-nr. 17881248, Tlf: 70 10 14 18.
Databehandler på vegne af MOLSLINJEN A/S er Loyalitetsbureauet, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N, tlf. 87 300 333, samt Novicell, Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg, tlf. 86 19 05 50.
 
Adresse
MOLSLINJEN  A/S
Færgevej 7A,
8000 Aarhus C
Telefon: +45 70 10 14 18
Email: molslinjen@molslinjen.dk
Betingelser er gældende pr. 23.03.2018

Tivoli Frihedens konkurrencebetingelser

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at Tivoli Friheden A/S må sende dig markedsføringsmateriale fra Tivoli Friheden A/S via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud.

Personoplysninger
Brug af personoplysninger
Personfølsomme oplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved gennemførsel af en ordre, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at implementere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover også for at lære dig og øvrige brugere af hjemmesiden bedre at kende. Brugen af dette kan omfatte undersøgelser og analyser, med henblik på at forbedre og effektivisere vores egne og vores leverandørers markedsføring, vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: tivoli@friheden.dk eller 86147300. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Tilmelding af nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at Tivoli Friheden A/S må sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale fra Tivoli Friheden A/S via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud.
Vi behandler dit navn, din e-mail adresse og dine oplyste præferencer med det formål, at kunne sende nyhedsbreve. Oplysningerne bruger vi til at vejlede og informere om aktiviteter og tilbud i parken.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Tivoli Friheden, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.